سوله فوق سبک صنعتی

سوله سبک ، سازه ای فلزی میباشد  با سقف شیب دار که بر اساس محاسبات فنی خاص، طراحی و ساخته می شود. از این نوع سازه های سبک در کارخانه ها، انبارها، مرغداری ها، آشیانه های هواپیما، تعمیرگاه ها، گاه ها و سالن های ورزشی که به قاب هایی با دهانه بزرگ نیاز است، مورد استفاده قرار میگیرد. در ساخت سوله صنعتی بدلیل بزرگ بودن ابعاد تیرها و ستون ها باید از تیرورق در پروفیل های سوله استفاده کرد. به علت کاربرد عمدتاً صنعتی از نظر طراحی، سوله متفاوت از سایر سازه ها است، مخصوصا اینکه قاب ها در این نوع سازه ها کاملاً متفاوت بوده و دارای شیب می باشند و دهانه ¬ها نیز نسبت به سایر سازه ها بزرگتر است. 

مراحل ساخت سوله فوق سبک صنعتی :

1.مرحله اول مشخص نمودن محل نصب و احداث سوله است

2.مرحله دوم تهیه جواز از واحدهای مربوطه است به جهت اخذ انشعاباتی مانند آب و گاز و است

3.مرحله سوم طراحی سوله و تهیه نقشه سازه است

4.مرحله ی چهارم ساخت سازه بر اساس نقشه ی موجود است

5.مرحله پنجم آماده سازی زمین محل نصب سازه است

6.این مرحله نوبت به نصب و فونداسیون بندی سازه است

7.سوله آماده ی بهره برداری است

همانطور که اشاره شد سوله فوق سبک صنعتی در موارد متعددی قابل استفاده است هزینه ساخت سوله سبک صنعتی نسبت به نوع سنگین آن ارزان تر است و به طور کلی سازنده سوله سبک سازه های خود را با وزن پایین و قیمت مناسب می سازد .

قیمت هر متر مربع سوله سبک بسیار به صرفه تر از سوله های سنگین صنعتی است که این یک قابلیت ایده آل محسوب می شود , سوله سبک قوسی و سوله سبک خرپایی دو نوع از سوله های سبک هستند که بسیار هم مورد استقبال واقع شده اند .


سوله سازی سوله ,سازه ,صنعتی ,مرحله ,ساخت ,استفاده ,ساخت سوله ,سایر سازه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

یادداشت های روزانه یک دیوانه... تعبیر خواب روانشناسی emohtava موفقیت و پیشرفت انسانها قفس استریمر ایرانی لشکر سایبری فدائیان رهبر